Treisprezece imigranţi extracomunitari, depistaţi la bordul unui camion, în Marea Britanie

Şoferul unui camion a fost reţinut după ce în vehicul au fost depistaţi 13 imigranţi extracomunitari clandestini, în Marea Britanie, relatează BBC News online.

274 afișări
Imaginea articolului Treisprezece imigranţi extracomunitari, depistaţi la bordul unui camion, în Marea Britanie

Treisprezece imigranţi extracomunitari, depistaţi la bordul unui camion, în Marea Britanie

Imigranţii au fost depistaţi în momentul în care camionul era oprit la o staţie de alimentare cu carburant, pe Autostrada A45, în zona Warwickshire, la nord de oraşul Londra.

Trei dintre cei 13 imigranţi au necesitat îngrijiri medicale, fiind transferaţi la spital.

Şoferul camionului a fost reţinut sub acuzaţia de trafic de imigranţi extracomunitari.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici