Treizeci şi patru de românce, arestate la Roma pentru prostituţie

Treizeci şi patru de românce au fost arestate la Roma, de poliţia italiană, pentru prostituţie, relatează agenţia AKI, în pagina electronică.

182 afișări
Imaginea articolului Treizeci şi patru de românce, arestate la Roma pentru prostituţie

Treizeci şi patru de românce, arestate la Roma pentru prostituţie

În cadrul aceleiaşi operaţiuni, au mai fost arestate patru ucrainence, două albaneze şi două bulgare. Trei dintre presupuşii lor clienţi au primit amenzi importante. Din cele 42 de persoane arestate într-o serie de raiduri care s-au finalizat vineri, nouă presupuse imigrante clandestine care s-ar fi prostituat sunt cercetate de oficiali ai serviciilor de imigraţie.

Potrivit legislaţiei italiene, prostituatele sub vârsta de 18 ani fără cetăţenie italiană ar putea fi trimise în ţara de origine.

În Italia există între 50.000 şi 70.000 de femei care se prostituează, majoritatea din ţări ale Europei de Est, cum ar fi Albania şi România, precum şi din Rusia şi vestul Africii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici