Trump, FURIOS după dezvăluirea datelor fiscale, critică un REPORTER "de care nu a auzit nimeni", acuzând NBC că difuzează "ştiri false"

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, l-a criticat dur pe un jurnalist care a dezvăluit informaţii despre situaţia sa fiscală, semnalând că "nu a auzit nimeni" de el şi acuzând postul NBC că ar transmite "ştiri false", relatează site-ul Politico.com.

3903 afișări
Imaginea articolului Trump, FURIOS după dezvăluirea datelor fiscale, critică un REPORTER "de care nu a auzit nimeni", acuzând NBC că difuzează "ştiri false"

Trump, FURIOS după dezvăluirea datelor fiscale, critică un REPORTER "de care nu a auzit nimeni", acuzând NBC că difuzeaz "ştiri false"

Jurnalistul vizat este David Cay Johnston de la NBC News, fost reporter al cotidianului The New York Times şi laureat al unui Premiului Pulitzer. Ziaristul susţine că a primit prin email date despre situaţia fiscală a lui Donald Trump din 2005, explicând că nu ştie sursa documentelor.

"Chiar crede cineva că un reporter, de care nu a auzit nimeni, 'şi-a verificat emailul' şi a găsit informaţiile mele fiscale? @NBCNews ŞTIRI FALSE!", a reacţionat Donald Trump prin Twitter.

Potrivit documentelor dezvăluite de NBC News, Donald Trump a plătit un impozit de 38 de milioane de dolari în anul 2005, pentru venituri de 150 de milioane de dolari, practic o cotă de impozitare de 25%.

Donald Trump a refuzat să dezvăluie datele fiscale atât în campania electorală, cât şi după alegrea în funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici