Trump iese la bătaie: va ţine un discurs în Florida, marţi seara

În ziua în care va merge tribunalul din Manhattan, fost preşedinte al SUA va vorbi din staţiunea Mar-a-Lago, apariţia fiind programată pentru ora 3.15, miercuri, în România.

230 afișări
Imaginea articolului Trump iese la bătaie: va ţine un discurs în Florida, marţi seara

Trump iese la bătaie: va ţine un discurs în Florida, marţi seara

Donald Trump a anunţat că va ţine un discurs în Florida marţi seara, în ziua în care va merge la tribunalul din Manhattan, pentru a răspunde la 30 de acuzaţii.

Într-o declaraţie, Donald Trump a precizat că discursul din staţiunea Mar-a-Lago este programat pentru ora locală 20.15, ora 3.15, miercuri, 5 aprilie, în România.

Trump este gata să se lupte cu sistemul judiciar american, care l-a pus sub acuzare, şi, jucând rolul victimei persecuţiei politice, încearcă să câştige credit, cel puţin în rândul republicanilor, drept cel mai puternic candidat la alegerile prezidenţiale din 2024.

Între timp, forţele de ordine din New York se pregătesc pentru ziua istorică de marţi, 4 aprilie, când, pentru prima dată în istoria Americii, un fost preşedinte va trece pragul unei instanţe.

Într-un interviu acordat cotidianului British Times, actriţa hard Stormy Daniels şi-a exprimat temerile că rechizitoriul lui Trump va provoca un nou haos, aşa cum s-a întâmplat pe 6 ianuarie 2021 cu atacul de la Capitol Hill.

Cât despre temerile de represalii din partea fostului preşedinte, Daniels a glumit: „L-am văzut gol, nimic nu poate fi mai rău”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici