Trump îşi întreabă urmăritorii într-o postare dacă seamănă cu Elvis

  • Fostul preşedinte Donald Trump a stârnit uimire cu o postare pe Truth Social, în care îşi întreabă urmăritorii dacă cred că arată ca Elvis Presley, distribuind sâmbătă o fotografie cu jumătate din faţa sa îmbinată cu cea a legendarului cântăreţ.
  • Reacţiile pe reţelele sociale au fost predominant de ironie şi îndoială, mulţi punând la îndoială starea mentală şi abilităţile cognitive ale lui Trump, în timp ce unii critici au sugerat chiar prezenţa unei posibile demenţe.
553 afișări
Imaginea articolului Trump îşi întreabă urmăritorii într-o postare dacă seamănă cu Elvis

Sursa foto: Truth Social

Fostul preşedinte Donald Trump a stârnit uimire cu o postare pe reţeaua socială fondată în octombrie 2021 chiar de el - Truth Social, în care îşi întreabă urmăritorii dacă cred că seamănă cu Elvis Presley, anunţa Business Insider.

Postarea, distribuită sâmbătă pe Truth Social, a prezentat o fotografie cu jumătate din faţa lui Trump îmbinată cu faţa regelui rock and roll. În timp ce inspiraţia din spatele postării rămâne neclară, Trump are o istorie de a se compara cu figuri istorice remarcabile.

Cu toate acestea, această comparaţie a stârnit o ironie răspândită pe reţelele sociale, mulţi punând la îndoială starea lui Trump şi abilităţile sale cognitive. Strategul democratic Johnny Palmadessa a sugerat că comportamentul lui Trump indică demenţă, citând gafele din trecut pe parcursul campaniei electorale. Alţii, precum Ben Meiselas, au caracterizat acţiunile lui Trump drept delirante şi bizare, contribuind la o percepţie crescândă a deteriorării cognitive.

În ciuda unei mici validări din partea susţinătorilor de pe Truth Social, unde postarea lui Trump a stârnit reacţii mixte, răspunsul general a evidenţiat preocupări privind aptitudinile sale mentale.

Preşedintele Joe Biden a intervenit în această chestiune, descriind-o ca fiind "cea mai ciudată campanie în care am fost implicat vreodată".

În plus, rivala sa pentru nominalizarea prezidenţială a Partidului Republican, Nikki Haley, a intensificat criticile la adresa abilităţilor cognitive ale lui Trump în ultimele săptămâni, alimentând şi mai mult speculaţiile despre starea lui mentală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici