Trump: Nu am crezut niciodată că aşa ceva se poate întâmpla în America

Fostul preşedinte Donald Trump a spus marţi seara că singura crimă pe care a comis-o a fost aceea „de a apăra naţiunea” faţă de „cei care vor să o distrugă”, transmite Reuters.

1010 afișări
Imaginea articolului Trump: Nu am crezut niciodată că aşa ceva se poate întâmpla în America

Trump: Nu am crezut niciodată că aşa ceva se poate întâmpla în America

Donald Trump, care candidează pentru nominalizarea republicană la alegerile prezidenţiale din 2024, a ţinut marţi seară în Florida un discurs în faţa susţinătorilor săi.

„Nu am crezut niciodată că aşa ceva se poate întâmpla în America”, a declarat Trump în faţa susţinătorilor săi adunaţi la casa sa Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida.

„Singura crimă pe care am comis-o a fost aceea de a apăra fără teamă naţiunea noastră împotriva celor care caută să o distrugă”, a adăugat el.

Anterior, Trump a pledat nevinovat în faţa unui tribunal din Manhattan la 34 de capete de acuzare.

El a spus că acest caz reprezintă o încercare de a zădărnici a treia sa candidatură la preşedinţie, numindu-le „interferenţe electorale masive la o scară nemaiîntâlnită până acum”.

Procurorii din Manhattan (New York) îl acuză pe Donald Trump de implicare în „conspiraţie ilegală” în scopul subminării integrităţii scrutinului prezidenţial din 2016 prin oprirea dezvăluirii de informaţii negative, inclusiv prin efectuarea unei plăţi ilegale de 130.000 de dolari în acest scop. În plus, Trump este acuzat de „falsificarea datelor despre activităţi de afaceri”, parţial in scopul „promovării candidaturii”, conform CNN.

Donald Trump a pledat nevinovat la toate cele 34 de capete de acuzare, în cursul şedinţei coordonate de judecătorul Juan Merchan, de la Tribunalul din Manhattan. Următoarea înfăţişare personală în instanţă a fost programată pe 4 decembrie. După îeşirea de la tribunal, Trump s-a deplasat la aeroport şi va merge la reşedinţa sa din Florida.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici