Trump, primit ca un star rock la prima sa apariţie la Casa Albă după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19

  • Donald Trump, preşedintele SUA, a fost primit ca un veritabil star rock la Casa Albă
  • Trump a avut prima apariţie de când a fost externat din spital după testul pozitiv
  • Preşedintele Americii a anunţat că s-a vindecat. Doctorul său a confirmat
602 afișări
Imaginea articolului Trump, primit ca un star rock la prima sa apariţie la Casa Albă după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19

Trump, primit ca un star rock la prima sa apariţie la Casa Albă după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19

Ca un star rock. Aşa şi-a făcut apariţia Donald Trump la Casa Albă. 

Preşedintele Americii şi-a revenit după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus şi nu a ezitat să le arate susţinătorilor săi că este în formă. „În primul rând, mă simt grozav. Nu ştiu voi. Cum vă simţiţi?”, le-a spus Trump susţinătorilor săi.

Donald Trump nu a ezitat să-l critice pe Joe Biden şi partidul democrat.

Preşedintele american susţine că există o întreagă mişcare a comunităţii afro-americane care trece de la democraţi la republicani şi a numit-o Black-xit.

„Este cert că am făcut mai multe pentru comunitatea persoanelor de culoare decât oricare alt preşedinte de la Abraham Lincoln încoace. O spun, nimeni nu poate să mă contrazică.

În fiecare zi, tot mai multe persoane de culoare şi latino lasă în spate politicienii de stânga şi ideologiile lor eşuate. Vreau să mulţumesc fundaţiei Black-xit pentru că a organizat acest eveniment”, a spus preşedintele american.

Trump nu va sta prea mult timp la Casa Albă. Sean Conley, doctorul său, a anunţat că Trump  nu mai reprezintă un risc de transmitere a virusului după ultimul test efectuat.

Astfel, preşedintele SUA va continua campania pe teritoriul ţării. Va pleca spre Florida, pentru ca apoi să meargă în statul natal al lui Joe Biden, Pennsylvania.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici