Trump respinge acuzaţiile care spun că nu a achitat taxe către stat: ”Am plătit multe milioane de dolari pentru impozite”

  • Donald Trump a declarat luni că a plătit ”multe milioane de dolari în impozite”, dar că a avut dreptul la deduceri şi credite fiscale.
  • Preşedintele american a refuzat să-şi facă publice declaraţiile fiscale,
  • New York Times: Trump are sute de milioane de dolari datorii pe fondul pierderilor acumulate de afacerile sale, pe care le foloseşte pentru a evita plata impozitelor
607 afișări
Imaginea articolului Trump respinge acuzaţiile care spun că nu a achitat taxe către stat: ”Am plătit multe milioane de dolari pentru impozite”

Profimedia

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat luni că a plătit ”multe milioane de dolari în impozite”, dar că a avut dreptul la deduceri şi credite fiscale. De asemenea, a spus că este foarte îndatorat, având mai multe active decât datorii, relatează Reuters.
 
Preşedintele republican a răspuns într-o serie de postări pe Twitter unui material din New York Times, potrivit căruia a plătit doar 750 de dolari ca impozite federale pe venit atât în 2016, cât şi în 2017, după ani în care a raportat pierderi mari ale firmelor sale.
 
Am plătit multe milioane de dolari pentru impozite, dar am avut dreptul, ca oricine altcineva, la deduceri şi credite fiscale”, a scris el pe Twitter. ”Am foarte puţine datorii în comparaţie cu valoarea activelor.”
 
Preşedintele republican, care se va confrunta marţi seară cu rivalul democrat Joe Biden în prima lor dezbatere înainte de alegerile din 3 noiembrie, a declarat că are „active extraordinare” şi se laudă cu o declaraţie financiară „foarte impresionantă”.
 
Cu toate acestea, el a refuzat să-şi facă publice declaraţiile fiscale, aşa cum au făcut preşedinţii şi candidaţii la preşedinţie de zeci de ani. Trump spune că se află sub auditul de Serviciul de Venituri Interne, dar agenţia a spus că nu există niciun motiv pentru care preşedintele să nu îşi poată publica declaraţia fiscală în timpul auditului. 
 
Trump are sute de milioane de dolari datorii pe fondul pierderilor acumulate de afacerile sale, pe care le foloseşte pentru a evita plata impozitelor, a scris New York Times, relatând că obţinut date privind declaraţiile fiscale pe mai mult de două decenii ale lui Trump şi afacerilor sale.
 
Trump a acuzat publicaţia că a obţinut informaţiile fiscale în mod ilegal, dar ziarul le-a negat.
 
New York Times a scris că preşedintele american a plătit doar 750 de dolari impozite în două decenii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici