BREAKING NEWS  Trump s-a predat autorităţilor din Georgia. Fostului preşedinte al SUA i s-a făcut mug shot şi a fost eliberat pe cauţiune. A fost înregistrat ca deţinutul cu numărul P01135809 / Trump a descris dosarul penal împotriva lui drept „o parodie a justiţiei”

  • Donald Trump s-a predat în acestă noapte autorităţilor din Georgia sub acuzaţia că ar fi plănuit ilegal să anuleze rezultatul alegerile din 2020 în acest stat.
  • I s-a făcut un mug shot( poză de indentificare pentru urmăriţii penal) şi a fost eliberat pe cauţiune. Este primul preşedinte din istoria recentă cu o astfel de poză de identificare.
  • Este al patrulea caz penal împotriva lui Trump din martie, când a devenit primul fost preşedinte din istoria SUA care a fost pus sub acuzare
4316 afișări
Imaginea articolului Trump s-a predat autorităţilor din Georgia. Fostului preşedinte al SUA i s-a făcut mug shot şi a fost eliberat pe cauţiune. A fost înregistrat ca deţinutul cu numărul P01135809 / Trump a descris dosarul penal împotriva lui drept „o parodie a justiţiei”

Foto: Trump mug-shot

Biroul şerifului din comitatul Fulton a făcut publică o fotografie de identificare a fostului preşedinte Donald Trump.

Înregistrările închisorii arată că Trump a fost plasat în arest şi înregistrat ca deţinut cu numărul P01135809.

Trump a descris dosarul penal împotriva lui drept „o parodie a justiţiei”

Fostul preşedinte Donald Trump s-a adresat pe scurt reporterilor după ce a fost arestat şi eliberat pe cauţiune.

„Nu am greşit cu nimic”, a spus el.

„Avem tot dreptul de a contesta alegerile pe care le considerăm necinstite”, a spus el.

Fostului preşedinte i s-a făcut un mug shot.

UPDATE Fostul preşedinte Donald Trump a finalizat procesul de înregistrare, potrivit datelor publicate pe site-ul din închisoare, care indică faptul că a fost eliberat pe cauţiune.

Detaliile de înregistrare a lui Donald Trump au fost postate pe site-ul închisorii din comitatul Fulton

Pe lângă enumerarea celor 13 acuzaţii cu care se confruntă fostul preşedinte, închisoarea oferă şi datele de identificare ale acestuia: bărbat alb, 1,90 m înălţime, 97 kg, păr blondin, ochi albaştri.

Ce urmează pentru Trump

După ce va fi înregistrat, ceea ce presupune că i se va face o poză, i se vor lua amprentele şi i se vor înregistra înălţimea şi greutatea, va fi eliberat din arest în anumite condiţii, inclusiv o cauţiune de 200.000 de dolari.

UPDATE Fostul preşedinte Donald Trump a aterizat în Atlanta şi este aşteptat să se îndrepte spre închisoarea din comitatul Fulton pentru a se preda şi a fi înregistrat.

UPDATE Fostul preşedinte Donald Trump a acoperit costul cauţiunii sale de 200.000 de dolari, punând 10% pentru aceasta şi lucrând cu o companie locală de cauţiuni din Atlanta, Foster Bail Bonds LLC, au declarat surse pentru CNN. Este primul caz în care Trump a fost nevoit să plătescă cauţiune.

UPDATE Donald Trump a ajuns pe aeroportul din Newark, New Jersey, unde se va îmbarca în avionul său pentru a merge în Atlanta, Georgia unde urmează să se predea, relatează CNN.

Punera sub acuzare în statul Georgia este al patrulea caz penal împotriva lui Trump din martie, când a devenit primul fost preşedinte din istoria SUA care a fost pus sub acuzare. De atunci, el s-a confruntat cu acuzaţii federale în Florida şi Washington, iar luna aceasta a fost pus sub acuzare în Atlanta împreună cu alte 18 persoane - inclusiv fostul său şef de cabinet, Mark Meadows, şi fostul primar al New York-ului Rudy Giuliani.

Giuliani s-a predat miercuri şi a pozat pentru o fotografie de identificare.

Cazurile penale au stimulat o succesiune de predări de scurtă durată şi de trimiteri în judecată, Trump făcând scurte apariţii în instanţă înainte de a se întoarce în campania electorală pentru 2024. El a transformat apariţiile în evenimente de campanie bucurându-se de o acoperire mediatică care a inclus elicoptere de ştiri care i-au urmărit fiecare mişcare.

Predarea sa din Atlanta va fi diferită de cele anterioare, cerându-i-se să se predea la o închisoare. Spre deosebire de alte state care nu i-au cerut să pozeze pentru o fotografie de identificare, oficialii din comitatul Fulton au declarat că se aşteaptă să facă o fotografie de înregistrare, aşa cum ar face-o pentru orice alt acuzat. Totuşi acest lucru nu a fost stabilit oficial pâna la acestă oră.

Ieri a avut loc şi prima dezbaterea prezidenţială din cursa Republicanilor pentru nominalizare. Trump nu a participat. Principalii săi rivali pentru nominalizarea republicană din 2024 - o competiţie în care el rămâne principalul candidat în pofida problemelor juridice ample- au fost acolo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici