Trump spune că Europa are o mortalitate cauzată de COVID-19 mai mare ca SUA

Preşedintele Trump a declarat că SUA „lucrează cu Europa la dificultăţile” cu care se confruntă ţările din cauza pandemiei, dar şi că economia americană stă mai bine decât cea europeană şi că numărul deceselor cauzate de COVID-19 este mai mare pe bătrânul continent, scrie CNN.

2118 afișări
Imaginea articolului Trump spune că Europa are o mortalitate cauzată de COVID-19 mai mare ca SUA

Trump spune că Europa are o mortalitate cauzată de COVID-19 mai mare ca SUA

Într-o conferinţă de presă susţinută miercuri, preşedintele american a spus că ţările din Europa au „mortalitate în exces cu 40% mai mare decât Statele Unite” şi a arătat că economia SUA este într-o situaţie „semnificativ mai bună decât cea a Europei”.

„În timp ce economia noastră are performanţe semnificativ mai bune decât Europa, în realitate are o evoluţie mai bună decât orice altă piaţă din lume. În acelaşi timp, Europa se confruntă cu un exces de mortalitate cu 40% mai mare decât Statele Unite”, a declarat Trump.

„Lucrăm cu Europa la dificultăţile pe care le întâmpină şi îi vom ajuta până la capăt, ne descurcăm foarte în ceea ce priveşte vaccinurile şi medicamentele”, a spus preşedintele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici