Trump spune ca nu ştie nimic despre campania de strângere de fonduri a fostului său consilier, acuzat de deturnare de fonduri

  • Trump spune ca nu are cunoştinţă despre campania de strângere de fonduri a fostului său consilier.
  • Steve Bannon este acuzat de deturnare de fonduri în legătură cu construiea zidului dintre SUA şi Mexic.
  • Donald Trump: ”Nu ştiu nimic despre proiect.”
314 afișări
Imaginea articolului Trump spune ca nu ştie nimic despre campania de strângere de fonduri a fostului său consilier, acuzat de deturnare de fonduri

Profimedia

Preşedintele Donald Trump a negat, joi, că ştie ceva despre o presupusă campanie de strângere de fonduri condusă de fostul său consilier, Steve Bannon, pentru construcţia zidului de la graniţa dintre SUA şi Mexic. Din acest motiv, fostul său consilier a fost pus sub acuzare.
 
Nu ştiu nimic despre proiect. Nu am mai avut contact cu el (n.r.- Steve Bannon) de foarte mult timp,” a declarat Trump reporterilor de la Casa Albă.
 
Trump a mai spus că se simte „foarte prost” şi că este un ”lucru foarte trist”.
 
Bannon, omul cheie în victoria electorală a lui Trump din 2016 şi naş al ideologiei naţionaliste a administraţiei Trump, este acuzat că, alături de alţi trei responsabili ai site-ului "We Build The Wall", a "deturnat banii a sute de mii de donatori,” a precizat procuroarea Audrey Strauss, într-un comunicat.
 
Deturnările de fonduri ar fi început în decembrie 2018, potrivit anchetatorilor, deşi donatorii erau asiguraţi că toţi banii vor fi folosiţi pentru ridicarea zidului dintre SUA şi Mexic, promis de Donald Trump. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici