Trump spune că va face apel la verdictul privind abuzul sexual asupra lui E. Jean Carroll

Fostul preşedinte Donald Trump a declarat că va face apel la verdictul juriului federal din Manhattan care a stabilit că a abuzat-o sexual pe E. Jean Carroll într-un vestiar al unui magazin de lux în primăvara anului 1996, scrie CNN.

375 afișări
Imaginea articolului Trump spune că va face apel la verdictul privind abuzul sexual asupra lui E. Jean Carroll

„Vom face apel la această decizie. Este o ruşine”, a declarat Trump într-unul dintre cele câteva videoclipuri pe care le-a postat pe platforma sa de socializare Truth Social.

Trump şi-a menţinut afirmaţia că nu ştie cine este Carroll şi a calificat procesul drept „profund nedrept”.

Carroll a primit aproximativ 5 milioane de dolari pentru agresiune sexuală şi defăimare, într-o înfrângere semnificativă în proces pentru fostul preşedinte.

„Cumva va trebui să ne luptăm cu aceste lucruri”, a declarat Trump. „Nu putem lăsa ţara noastră să se ducă în acest abis. Este o ruşine”, a mai spus fostul lider de la Casa Albă.

.Un juriu federal din Manhattan l-a găsit răspunzător pe Donald Trump de agresiune sexuală în procesul civil intentat de E. Jean Carroll împotriva sa.

De asemenea, Carroll l-a dat în judecată pe Trump pentru defăimare în legătură cu o declaraţie din 2022 în care acesta a negat acuzaţiile lui Carroll.

Juriul tribunalului federal din Manhattan a constatat că Donald Trump ar trebui să plătească aproximativ 2 milioane de dolari daune lui E. Jean Carroll pentru plângerea sa civilă de agresiune.

Juriul de la tribunalul federal din Manhattan l-a găsit pe Donald Trump răspunzător pentru defăimare în procesul civil intentat de scriitoarea E. Jean Carroll. Juriul a decis că Trump ar trebui să îi plătească aproape 3 milioane de dolari în daune lui Carroll pentru că a reuşit să demonstreze cu succes că aceasta a depus o plângere de defăimare împotriva sa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici