Trump sugerează că audierea lui Cohen a contribuit la eşecul summitului din Coreea de Nord

Preşedintele american Donald Trump a declarat luni că decizia democraţilor de a-l intervieva pe Michael Cohen, fostul său avocat, în aceeaşi zi cu întâlnirea sa cu Kim Jong Un, ar fi contribuit la încheierea summitului din Coreea de Nord fără a se ajunge la un acord, relatează Reuters.

924 afișări
Imaginea articolului Trump sugerează că audierea lui Cohen a contribuit la eşecul summitului din Coreea de Nord

Trump sugerează că audierea lui Cohen a contribuit la eşecul summitului din Coreea de Nord

"Pentru ca democraţii să intervieveze în audienţe deschise, un mincinos condamnat şi escroc, în acelaşi timp cu Summit-ul Nuclear foarte important cu Coreea de Nord, este probabil un nou nivel scăzut în politica americană şi poate să fi contribuit la "plimbare", a postat Trump pe Twitter, referindu-se la decizia sa de a se distanţa de ceea ce a spus anterior că a fost o înţelegere rea cu Kim.

"Nu se face asta niciodată când un preşedinte se află în străinătate. Ruşine!"

Săptămâna trecută, la Hanoi, Trump şi Kim s-au întâlnit pentru a doua oară pentru a încerca să negocieze un acord prin care Coreea de Nord să renunţe la arsenalul nuclear în schimbul ridicării sancţiunilor.

În acelaşi timp, la Washington, fostul avocat al lui Trump, Cohen, a depus mărturie în faţa Comisiei de Supraveghere din Camera Reprezentanţilor din SUA, acuzându-l pe Trump că i-a ordonat să facă ameninţări în numele lui de aproximativ 500 de ori în ultimii 10 ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici