Trump susţine că un consilier al lui George Bush Sr. l-a abordat în 1988 pentru vicepreşedinţie

Magnatul american Donald Trump, candidat la învestitura republicană pentru alegerile prezidenţiale din 2016, a declarat că un consilier al lui George H.W. Bush l-a abordat în 1988 în legătură cu un eventual post de vicepreşedinte, relatează CNN.

218 afișări
Imaginea articolului Trump susţine că un consilier al lui George Bush Sr. l-a abordat în 1988 pentru vicepreşedinţie

Trump susţine că un consilier al lui George Bush Sr. l-a abordat în 1988 pentru vicepreşedinţie (Imagine: AP/Mediafax Foto)

O nouă biografie a fostului preşedinte american George H.W. Bush, scrisă de Jon Meacham, menţionează că Bush a aflat că Trump era interesat de postul de vicepreşedinte.

Trump a explicat însă duminică, într-un interviu pentru CNN, că posibila sa candidatură la postul de vicepreşedinte a fost o idee expusă de Lee Atwater, consilierul politic al lui Bush, care l-ar fi abordat în acest sens.

Atwater "era un tip grozav şi un prieten absolut şi m-a întrebat asta şi a spus «Nu vrei să te gândeşti?»", a povestit Trump.

Miliardarul american a adăugat însă că aceasta a fost singura dată când au discutat despre acest lucru.

"I-am spus «Nu ştiu, Lee. Verifică, gândeşte-te şi, dacă merge, cred că mă voi gândi la asta»", a precizat Trump. "Niciodată nu s-a mers mai departe de atât", a conchis el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici