Trump: Voi obţine milioane de voturi chiar de la democraţi

Donald Trump, candidatul republican care se află cel mai aproape de nominalizarea pentru candidatura la preşedinţia Statelor Unite, a declarat, în urma criticilor venite din partea unor importanţi lideri ai propriului partid, că nu este obligat să unească formaţiunea în jurul său şi că, de fapt, nici nu-şi doreşte acest lucru. Şi asta pentru că e convins că va obţine „milioane de voturi din partea unor persoane venite din tabăra democrată”, pentru că aceştia apreciază modul lui de a face comerţ, a spus Trump, citat de Gândul.

2639 afișări
Imaginea articolului Trump: Voi obţine milioane de voturi chiar de la democraţi

Trump: Voi obţine milioane de voturi chiar de la democraţi (Imagine AFP / Mediafax Foto)

„Trebuie, într-adevăr, unit?", s-a întrebat retoric candidatul republican aflat în linie dreaptă în cursa pentru Casa Albă, într-un interviu acordat postului de televiziune american ABC, notează Gândul.

Tot Trump a şi răspuns întrebării, recunoscând că e de părere că nu e neapărat nevoie ca partidul să se coaguleze în jurul său şi că nu toţi pot să-l accepte aşa cum este, pentru că e foarte diferit de toţi politicienii republicani de până acum. „De fapt, nu cred. Fără îndoială, sunt foarte diferit de toţi cei care au fost candidaţi", a spus Trump.

Citeşte continuarea pe Gândul

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici