Tupeul nemărginit al Moscovei: cetăţenii ucraineni n-au electricitate din cauza refuzului Kievului de a negocia

Rusia învinuieşte conducerea Ucrainei, ţară invadată, pentru faptul că cetăţenii acestei ţări sunt ţinuţi în frig şi în beznă.

5850 afișări
Imaginea articolului Tupeul nemărginit al Moscovei: cetăţenii ucraineni n-au electricitate din cauza refuzului Kievului de a negocia

Tupeul nemărginit al Moscovei: cetăţenii ucraineni n-au electricitate din cauza refuzului Kievului de a negocia

Faptul că cetăţenii ucraineni au rămas fără electricitate este rezultatul atacurilor asupra infrastructurii militare provocate de refuzul Kievului de a negocia cu Rusia, a spus purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, potrivit agenţiei de presă ruse Tass.

Comentând atacurile ruseşti din 15 noiembrie, care au lăsat milioane de oameni fără electricitate şi încălzire, Peskov a spus: „Vorbim despre acele structuri de infrastructură care au legătură directă sau indirectă cu potenţialul militar al Ucrainei şi al regimului ucrainean”, „acestea sunt toate consecinţe ale refuzului părţii ucrainene de a rezolva problema, de a intra în negocieri”.

„În Rusia, nimeni nu vorbeşte sau nu a vorbit despre arme nucleare”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, subliniind că o astfel de naraţiune aparţine exclusiv capitalelor europene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici