Turcia respinge anexarea celor patru teritorii ucrainene de către Rusia

  • Ţările din Europa continuă să ia atitudine după mişcarea sfidătoare şi ilegală de anexare a patru teritorii ucrainene de către Rusia.
  • Turcia se menţine fermă şi spune că nu recunoaşte anexările Moscovei, anunţate şi celebrate vineri.
775 afișări
Imaginea articolului Turcia respinge anexarea celor patru teritorii ucrainene de către Rusia

Turcia nu recunoaşte anexarea celor patru teritorii ucrainene de către Rusia, declară ministrul turc de Externe, conform Reuters.

Turcia îşi menţine poziţia, conformă cu cea din momentul anexării Peninsulei Crimeea de către Rusia în urma referendumului ilegitim din anul 2014, menţionează oficialul. Acesta reiterează „susţinerea fermă pentru integritatea teritorială a Ucrainei, independenţa şi suveranitatea sa”.

„Respingem decizia Rusiei de a anexa regiunile Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie. Această decizie, care constituie o încălcare gravă a principiilor dreptului internaţional, nu poate fi acceptată”, a mai spus ministrul turc.

 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici