Turneul mondial al lui Taylor Swift a provocat probleme diplomatice în Asia

  • Turneul mondial al lui Taylor Swift a provocat contre diplomatice între mai multe ţări din Asia.
  • Oficiali din Thailanda şi Filipine s-au declarat nemulţumiţi de acordul semnat de Singapore cu celebra cântăreaţă prin care oraşul stat are exclusivitate pentru concertele din Asia de Sud-Est.
1877 afișări
Imaginea articolului Turneul mondial al lui Taylor Swift a provocat probleme diplomatice în Asia

Turneul mondial al lui Taylor Swift a provocat probleme diplomatice în Asia

Prim-ministrul din Singapore, Lee Hsien Loong, a declarat marţi că un stimulent acordat lui Taylor Swift pentru a face oraşul-stat singura oprire din Asia de Sud-Est în turneul său mondial nu este un act ostil faţă de vecinii săi, potrivit Sky News. Ca urmare, cânăreaţa are şase spectacole cu casa închisă pe un stadion din Singapore.

Guvernul din Singapore nu a dezvăluit detaliile din spatele acordului, dar prim-ministrul Thailandei a susţinut că luna trecută, lui Swift i s-a oferit suma de până la 2,4 milioane de lire sterline pe spectacol în schimbul exclusivităţii.

Acordul i-a iritat pe oficialii din ţările vecine. Încă din februarie, prim-ministrul thailandez Srettha Thavsin a declarat că promotorul l-a informat despre acordul conform căruia Swift nu va face niciun spectacol The Eras Tour în Asia de Sud-Est cu excepţia celui de la Singapore.

„Guvernul din Singapore este priceput. Dacă ar fi venit în Thailanda, ar fi fost mai ieftin să o organizeze aici şi cred că ar putea să atragă mai mulţi sponsori şi turişti în Thailanda. Concertele pot genera valoare adăugată pentru economie”, a spus Srettha.

„Nu asta fac vecinii buni”, a spus şi deputatul filipinez Joey Salceda adăugând că mişcarea poate afecta relaţiile dintre Filipine şi Singapore.

Turneul Eras este al şaselea al cântăreţei Taylor Swift. Turneul, care are 152 de spectacole pe cinci continente, a început pe 17 martie 2023, în Glendale, Arizona, SUA, şi se va încheia pe 8 decembrie 2024, în Vancouver, Canada.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici