Turnul Eiffel, închis din cauza ninsorii

Turnul Eiffel şi parcurile din Paris erau închise joi din cauza căderilor de zăpadă care au îngreunat circulaţia în capitala Franţei, situaţia fiind agravată de o grevă a angajaţilor din sistemul feroviar.

15 afișări
Imaginea articolului Turnul Eiffel, închis din cauza ninsorii

Turnul Eiffel, închis din cauza ninsorii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Zăpada şi drumurile cu polei afectează tot nordul Franţei, dar principalele probleme de circulaţie se înregistrează în regiunea Paris.

Intemperiile coincid cu o grevă care durează de şapte zile pe linia A a RER, principalul tronson feroviar din Paris, care traversează capitala de la est la vest şi face legătura cu parcul de distracţii Disneyland Paris.

Circulaţia pe linia A, folosită zilnic de un milion de persoane, a fost perturbată joi pentru a doua zi consecutivă, dat fiind că, din cauza grevei, traficul este redus.

În pofida preavizului de grevă lasat de mai multe sindicate, traficul era normal pe alte tronsoane, în timp ce circulaţia autobuzelor era perturbată de zăpadă.

Personalul RER A solicită o primă lunară de 120 - 150 de euro pe lună, din cauza eforturilor suplimentare din ultimele luni.

Din cauza ninsorii, s-au înregistrat întârzieri pe aeroporturile Roissy-Charles-de-Gaulle şi Orly.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici