Twitter va şterge postările care neagă Holocaustul, la fel ca cei de la Facebook

  • Asemenea Facebook, şi Twitter va şterge postările care neagă Holocaustul.
  • Facebook elimină postările care neagă Holocaustul şi care promovează ura sau crimele în masă.
172 afișări
Imaginea articolului Twitter va şterge postările care neagă Holocaustul, la fel ca cei de la Facebook

Twitter va şterge postările care neagă Holocaustul, la fel ca cei de la Facebook

La fel ca Facebook, şi Twitter va şterge postările care neagă Holocaustul, scrie ANSA.

Politicile Twitter nu prevăd în mod explicit că negarea evenimentelor violente este împotriva regulilor, dar un putrtător de cuvânt al companiei, citat de Bloomberg, a afirmat că „încercările de negare” a evenimentelor violente, inclusiv Holocaustul, vor fi eliminate.

„Condamnăm ferm antisemitismul”, a adăugat sursa citată.

„Avem reguli ferme faţă de glorificarea violenţei şi intervenim în postările care laudă actele istorice de violenţă şi genocid, inclusiv Holocaustul”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Facebook elimină postările care neagă Holocaustul şi care promovează ura sau crimele în masă. Decizia este o schimbare faţă de poziţia CEO-ului Mark Zuckerberg, care a apărat acest tip de postări la un moment dat, spunând că nu este de acord cu acest tip de conţinut, dar că vrea să protejeze libertatea de exprimare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici