Ucraina a atacat cu drone cea mai mare rafinărie Lukoil din Districtul Federal de Sud

În Volgograd, Rusia, dronele ucrainene au atacat cea mai mare rafinărie a Lukoil din Districtul Federal de Sud, cu o capacitate de 14,8 milioane de tone, anunţă NEXTA.

27883 afișări
Imaginea articolului Ucraina a atacat cu drone cea mai mare rafinărie Lukoil din Districtul Federal de Sud

Ucraina a atacat cu drone cea mai mare rafinărie Lukoil din Districtul Federal de Sud

Guvernatorul regional şi Ministerul rus al Apărării susţin că UAV-urile au fost doborâte şi resturile au căzut pe uzină. "Peste noapte, apărarea aeriană şi sistemele de război electronic au respins un atac cu drone pe teritoriul regiunii Volgograd", a spus Bocharov. „În consecinţă, o dronă a căzut şi a declanşat un incendiu la rafinăria de petrol din Volgograd".   

Produsele petroliere ardeau pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi. Guvernatorul a spus că focul a fost localizat rapid.

Peste noapte, şi Rusia a atacat Ucraina cu 14 drone Shahed-136, din care nouă au fost doborâte.

Publicaţia rusă Mediazone a identificat 43.460 militari ruşi care au murit de la declanşarea agresiunii împotriva Ucrainei. Numele militarilor au fost găsite în anunţurile funerare din presă şi reţelele de socializare. Şi Ministerul britanic al Apărării a făcut în această săptămână o estimare referitoare la pierderile ruse, de 350.000, morţi şi răniţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici