Ucraina afirmă că aproximativ 50 de ruşi au fost ucişi sau răniţi în urma unui atac

Aproximativ 50 de soldaţi ruşi au fost ucişi sau răniţi într-un atac de artilerie ucraineană cu rază lungă de acţiune, a declarat miercuri armata de la Kiev, într-un caz rar în care Ucraina susţine că a provocat pierderi majore într-un singur incident.

815 afișări
Imaginea articolului Ucraina afirmă că aproximativ 50 de ruşi au fost ucişi sau răniţi în urma unui atac

Într-o postare pe Facebook, statul major al forţelor armate a precizat că Rusia a suferit aceste pierderi marţi, când forţele ucrainene au bombardat satul Denezhnykove, la 70 km în spatele liniilor de front din provincia Luhansk, în estul ţării, relatează agenţia Reuters.

Statul major ucrainean nu a oferit alte detalii. Ministerul rus al Apărării nu a comentat situaţia.

Statele Unite au furnizat Ucrainei sisteme avansate de rachete capabile să lovească ţinte aflate la o distanţă de până la 80 km.

Luna trecută, liderul cecen Ramzan Kadîrov, un aliat apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin, a declarat că 23 dintre soldaţii săi au fost ucişi şi alţi 58 au fost răniţi în urma unui atac ucrainean.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici