Ucraina revendică 4.300 de morţi ruşi până în prezent

2714 afișări
Imaginea articolului Ucraina revendică 4.300 de morţi ruşi până în prezent

Adjunctul ministrului ucrainean al apărării a publicat o estimare a pierderilor pe care armata ucraineană le-a provocat Rusiei până în prezent, anunţă BBC.

Hanna Malyar a declarat într-o postare pe Facebook că cifrele pentru primele trei zile ale conflictului sunt preliminare şi pot suferi modificări.

BBC nu este în măsură să verifice aceste afirmaţii - iar Rusia nu a făcut publice cifrele privind numărul victimelor.

Ucraina estimează că pierderile militare ruseşti de până acum includ: 4.300 de morţi, 27 de avioane, 26 de elicoptere, 146 de tancuri, 706 vehicule blindate de luptă, 49 de tunuri, 1 sistem de apărare antiaeriană Buk, 4 sisteme de lansare de rachete multiple Grad, 30 de vehicule, 60 de cisterne, 2 drone, 2 ambarcaţiuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici