Ucraina şi Rusia se acuză reciproc pentru bombardarea închisorii din Olenivka

Au fost ucişi cel puţin 53 de prizonieri ucraineni în urma atacului asupra penitenciarului din Olenivka.

871 afișări
Imaginea articolului  Ucraina şi Rusia se acuză reciproc pentru bombardarea închisorii din Olenivka

Mykhailo Podolyak, un consilier al preşedintelui Volodimir Zelenski, a afirmat duminică faptul că imaginile din închisoare indică faptul că explozia a venit din interiorul clădirii, care se află sub control rusesc, potrivit unui raport AP.

Ucraina şi Rusia se acuză reciproc pentru bombardarea închisorii din Olenivka.

Conform oficialilor ruşi, clădirea a fost atacată de Ucraina cu scopul de a reduce la tăcere prizonierii de război care ar putea oferi informaţii despre operaţiunile militare ucrainene. Ucraina a răspuns că nu ar trage niciodată asupra unei poziţii civile, cu atât mai puţin asupra uneia unde se află propriii oameni.

Podolyak a declarat pe Twitter că imaginile şi lipsa de daune la structurile adiacente arată că atacul asupra clădirii nu a venit din aer şi a susţinut că dovezile sunt în concordanţă cu o bombă declanşată în interior.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici