UK: Trei bărbaţi au fost înjunghiaţi în centrul oraşului Halifax; unul dintre ei a murit

Poliţia a fost chemată duminică după ce trei bărbaţi au fost atacaţi cu cuţit. Unul dintre ei a murit, altul este în stare critică, iar altul nu are răni care să îi pună viaţa în pericol, potrivit Sky News.

772 afișări
Imaginea articolului UK: Trei bărbaţi au fost înjunghiaţi în centrul oraşului Halifax; unul dintre ei a murit

UK: Trei bărbaţi au fost înjunghiaţi în centrul oraşului Halifax; unul dintre ei a murit

Unul dintre cei trei bărbaţi înjunghiaţi în centrul oraşului Halifax a murit din cauza rănilor suferite.

Poliţia a declarat că un al doilea bărbat se află în „stare critică” şi că al treilea a primit tratament pentru răni care nu îi pun viaţa în pericol.

Ofiţerii au declarat că „incidentul grav” a avut loc în primele ore ale zilei de duminică, apelul telefonic fiind primit la ora 3.48 dimineaţa. S-a anunţat că „trei bărbaţi au fost atacaţi” pe Commercial Street.

Toţi trei au fost duşi de urgenţă la spital cu răni produse prin înjunghiere, unde unul dintre ei a murit la scurt timp.

Poliţia din West Yorkshire a declarat că vor fi publicate informaţii suplimentare în timp util.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici