Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Boris Johnson, internat la terapie intensivă. Premierul britanic a primit încurajări de la lideri din întreaga lume

Starea de sănătate a premierului Boris Johnson nu s-a „schimbat”, potrivit unor surse apropriate citate de Reuters. De asmenea, Johnson nu a fost pus pe ventilator, dar a avut nevoie de 4 litri de oxigen pe parcursul nopţii, scrie The Guardian.

6119 afișări
Imaginea articolului Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Boris Johnson, internat la terapie intensivă. Premierul britanic a primit încurajări de la lideri din întreaga lume

Sursa foto: Profimedia

Premierul Marii Britanii a primit tratament cu oxigen luni şi transferat la terapie intensivă, la spitalul St. Thomas din centrul Londrei. Potrivit unor surse apropiate citate de Reuters, starea sa de sănătate nu s-a schimbat deloc în cursul nopţii, transmite The Guardian.

The Guardian citează surse din spitalul St Thomas, care declară că Johnson nu a fost pus pe un ventilator, dar a avut nevoie de 4 litri de oxigen. „Johnson, în vârstă de 55 de ani, nu a fost intubat, dar a avut nevoie de patru litri de oxigen la terapie intensivă”, au declarat sursele citate.

Pragul normal pentru terapie intensivă este de 15 litri, sursele sugerând că Boris Johnson a fost într-o stare de sănătate mai bună decât astfel de pacienţi în general.

Între timp, secretarul Michael Gove a ezitat să ofere detalii noi despre starea de sănătate a premierului britanic.

„Premierul este internat la terapie intensivă şi primeşte cel mai bun tratament de la echipa spitalului St. Thomas. Speranţele şi rugăciunile noastre se îndreaptă către el şi familia sa”, a declarat Gove la BBC Breakfast.

„Premierul îşi iubeşte ţara, este un om care mereu doreşte să fie cel mai bun, să schimbe ceva în bine. Cu toţii sperăm că se va însănătoşi cât mai curând posibil”, a mai adăugat secretarul.

Boris Johnson a primit încurajări de la lideri politici din întreaga lume, precum Justin Trudeau, Emmanuel Macron şi Ursula von der Leyen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici