Ultimele minute de viaţă ale ucigaşului din Germania, într-o înregistrare video

O înregistrare video realizată de un amator, înfăţişând ultimele minute de viaţă ale ucigaşului în vârstă de 17 ani care a împuşcat mortal 15 persoane în apropiere de Stuttgart, miercuri, circula joi pe Internet.

20 afișări
Imaginea articolului Ultimele minute de viaţă ale ucigaşului din Germania, într-o înregistrare video

Ultimele minute de viaţă ale ucigaşului din Germania, într-o înregistrare video

Înregistrarea de două minute, de o calitate destul de proastă, îl înfăţişează pe un tânăr îmbrăcat în negru într-o parcare, în timp ce focuri de armă sunt trase în jurul lui.

Ucigaşul care a omorât 15 persoane miercuri, dintre care 12 într-o şcoală situată la 20 de kilometri de Stuttgart, merge singur prin parcare. Deodată, el se aşează la pământ şi este încercuit de zeci de poliţişti.

Poliţia declarase anterior că l-a împuşcat în picioare de două ori, înainte ca acesta să se sinucidă.

Citeşte şi

Autorul masacrului din Germania: Toată lumea îşi bate joc de mine

Zi de doliu în Germania

Adolescentul care a deschis focul într-o şcoală din Germania s-a sinucis

15 morţi, în incidentul armat de la o şcoală din Germania (Video)

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici