Un actor celebru care l-a jucat pe Iisus Hristos "s-a convertit la trumpism". El spune că ucrainenii sunt nazişti şi că "ziua judecăţii se apropie"

  • Acum 2000 ani, Adevăratul Iisus Hristos le spunea ucenicilor săi: "Căci se vor scula hristoşi mincinoşi şi proroci mincinoşi, vor face semne mari şi minuni, până acolo încât să înşele, dacă va fi cu putinţă, chiar şi pe cei aleşi" - (Matei 24:24)
  • Creştinii din zilele noastre îl imaginează pe Iisus Hristos după actorii europeni şi nord-americani care l-au ecranizat în filme şi seriale: Jim Caviezel, Robert Powell, Max von Sydow, Brian Deacon, Jeffrey Hunter etc..
  • Jim Caviezel, care l-a jucat pe Iisus în filmul produs de Mel Gibson, "The Passion of the Christ" (2004), pare să aibă tendinţe spre politici de extrema dreaptă şi susţine discursuri pentru mişcarea QAnon, alcătuită din creştini fanatici ce promovează o cultură a violenţei şi teoriile conspiraţiei.
  • Jim Caviezel a susţinut într-un podcast că ucrainenii sunt "nazişti" şi că există insule controlate de guverne şi servicii informaţionale, unde sunt minori traficaţi şi abuzaţi sexual de o reţea internaţională de pedofili.
  • Actorul, un catolic devotat, se opune avortului şi tratamentului cu celule stem.
  • Anul viitor, Mel Gibson va lansa în cinematografe filmul "The Passion of the Christ: Resurrection", cu Jim Caviezel reluându-şi rolul iconic după 20 ani.
3740 afișări
Imaginea articolului Un actor celebru care l-a jucat pe Iisus Hristos "s-a convertit la trumpism". El spune că ucrainenii sunt nazişti şi că "ziua judecăţii se apropie"

Sursa - Twitter/Facebook

Actorul care l-a jucat pe Iisus crede că ucrainenii sunt nazişti şi citează discursul lui William Wallace din "Braveheart"

 

Jim Caviezel a susţinut într-un podcast că adrenocromul este de zece ori mai puternic decât heroina.

Mai spune că există mai multe insule ca cele ale lu Jeffrey Epstein  (unde sunt violaţi minori de către oameni bogaţi) conduse de agenţii de informaţii şi guverne. 

De asemenea, susţine că "teoria conspiraţiei lansată de Vladimir Putin cu privire la naziştii din Ucraina s-a dovedit a fi adevărată", după cum arată înregistrările  de la emisiunea de podcast Frank- The Voice of Free Speech

"Cine este NATO? Cine este ONU? Cine sunt băncile centrale? Sunt băncile Rothschild!", crede actorul. 

Jim Caviezel spune că se desfăşoară un război spiritual între liberalismul satanic şi conservatorismul creştin: "Furtuna este asupra noastră"

Încă din 2021, actorul Jim Caviezel, actorul din "Patimile lui Hristos", simpatizează cu extrema dreaptă.

Deşi nu a spus-o public că ar fi susţinătorul fostului preşedinte republican Donald Trump, a ţinut un discurs bizar la o conferinţă QAnon, repetând cuvânt cu cuvânt celebrul strigăt de luptă al lui Mel Gibson din filmul "Braveheart" (1995) - "ne puteţi lua vieţile, dar nu ne veţi putea lua niciodată libertatea".

Caviezel a vorbit la conferinţa For God & Country: Patriot Double Down, care a avut loc în Las Vegas, unde a susţinut că există un război religios între liberalismul satanist şi lumea creştină. 

În vârstă de 53 de ani a continuat să împărtăşească teme familiare QAnon despre traficul sexual cu copii şi religie. 

"Trebuie să luptăm pentru această libertate autentică şi să trăim, prietenii mei. Pentru Dumnezeu  trebuie să trăim şi, cu Duhul Sfânt ca scut şi Hristos ca sabie, să vă alăturaţi Sfântului Mihail şi tuturor celorlalţi îngeri pentru a-l apăra pe Dumnezeu şi pentru a-i trimite pe Lucifer şi pe acoliţii săi direct înapoi în iad, acolo unde le este locul", s-a adresat actorul audienţei.

El şi-a încheiat discursul în aplauze şi a încheiat cu "furtuna este asupra noastră".

În folclorul QAnon, furtuna este o denumire pentru Ziua Judecăţii, ziua când Donald Trump va ordona arestarea unei cabale de celebrităţi, oficiali din "statul paralel" şi politicieni democraţi care, în opinia lor, conduc o reţea transnaţională de trafic sexual cu copii.

"Este un exemplu de iluzie de "război spiritual" pe scară largă, care precede QAnon cu zeci de ani şi este crezut de alte milioane de oameni", a scris Matthew Sheffield, potrivit Independent

Tot mai mulţi conservatori americani îl prezintă pe Iisus ca pe un războinic al luminii, cu sabie, gata să pedepsească păcătoşii în iad pentru adulter, erezie, avort, consum de droguri, folosirea de facilităţi medicale moderne şi studierea ştiinţifică a universului.

Dar Iisus nu un răzbunător  a fost. El s-a sacrificat pentru absolvirea de păcate a lumii, prin crucificare, îndurând toate supliciile evreilor şi romanilor care l-au acuzat de blasfemie şi răzvrătire.   

Iisus a murit pe cruce şi pentru că era un pacifist care credea în iertare şi susţinea întoarcerea celuilalt obraz.  

Când se afla în Grădina Ghetsimani şi soldaţii au venit să-l aresteze, Petru a scos o sabie din teacăt, dar Iisus i-a zis: „Pune-ţi sabia la locul ei, căci toţi cei ce scot sabia de sabie vor pieri".  

Şi mai îngrijorător este că creştinii conservatori din America îl prezintă pe Arhanghelul Mihail în postura unui zeu al războiului, aşa cum era zeul Marte. 

Mel Gibson a fost acuzat de antisemitism 

Jim Caviezel, care l-a jucat pe Iisus în filmul produs de Mel Gibson, "The Passion of the Christ" (2004). 

Mel Gibson a dezvăluit că lucrează la filmul "The Passion of the Christ: Resurrection", ce va fi lansat în cinematografe din 2024, cu acelaşi actor în rolul protagonistului. 

Regizorul a fost acuzat pentru că filmul "The Passion of the Christ" ar fi instigat la antisemitism.

În film, evreii, mai ales preoţii de religie iudaică, îl batjocoresc, îl scuipă şi îl lovesc pe Mântuitorul Iisus Hristos după ce a fost arestat şi judecat, apoi îi presează pe romani să-l crucifice. 

Regizorul s-a apărat, susţinând că a ilustrat cu acurateţe versetele din Evangheliile Noului Testament, şi că antagonistul real al filmului este Diavolul care îşi face apariţia în film şi îi posedă pe oameni să-l urască pe Mântuitor.  

Actorul Jim Cavieziel a povestit că a fost grav rănit la filmări, în special la scena cu biciuirea, dar şi că a suferit de pe urma frigului când a stat atârnat şi legat de o cruce improvizată. 

Caviezel este un catolic devotat şi se opune public avortului şi terapiei cu celule stem care a salvat mulţi pacienţi bolnavi de cancer. 

Aproximativ 87,5% din pacienţi din SUA au raportat o îmbunătăţire a stării lor de sănătate în decurs de trei luni de la tratament cu celule stem. 

Conspiraţioniştii QAnon cred că Trump este Mesia şi că el va înfăptui "Ziua Judecăţii" 

Donald Trump este în prezent acuzat pentru corupţie, viol, evaziune fiscală, şantaj şi are 37 de capete de acuzare.Potrivit presei americane liberale,  fostul preşedinte Donald Trump suferă de grandomanie, narcisism, mesianism şi a devenit un politician cu tendinţe de dictator de extrema dreaptă. 

La fel ca şi Vladimir Putin, Donald Trump şi susţinătorii săi din mişcarea QAnon cred că lumea este martoră la Armaghedon, războiul final dintre Dumnezeu şi Diavol.  

Trump s-a arătat ocazional ca fiind întruparea divinităţii pe Pământ, aidoma unui monarh bizantin sau ţar rus. 

A fost primul preşedinte pus sub acuzare de Camera Reprezentanţilor de două ori în timpul mandatului său din anii 2017-2021. 

Pe 6 ianuarie 2021, nerecunoscând rezultatele alegerilor prezidenţiale şi faptul că a pierdut în faţa senatorului democrat Joe Biden, Trump a instigat la violenţe împotriva Congresului şi sute de susţinători ai săi au asaltat Capitoliul, rezultând 9 oameni ucişi  şi sute de răniţi (inclusiv ofiţeri de poliţie). 

Trump acuză şi acum tabăra democrată de fraudarea alegerilor, dar la alegerile intermediare din 2022, candidaţii republicani sprijiniţi de el n-au reuşit să obţină voturile pentru a intra în Congres. 

În următorul an, Donald Trump ar putea devină primul fost preşedinte condamnat şi băgat la închisoare dacă va fi găsit vinovat pentru toate acuzaţiile. El riscă 400 de ani de închisoare. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici