Un adolescent a devenit milionar peste noapte după ce s-a trezit cu aproape 9 milioane de lire sterline în cont

Adolescentul a crezut că toate zilele sale de naştere au venit toate deodată când a plătit un cec în contul său bancar, iar după ce a verificat soldul, a descoperit că era milionar.

23208 afișări
Imaginea articolului Un adolescent a devenit milionar peste noapte după ce s-a trezit cu aproape 9 milioane de lire sterline în cont

Sursa foto: Twitter

Un adolescent norocos a fost şocat să afle că a devenit milionar peste noapte, după ce, din cauza unei erori bancare, a primit 8,9 milioane de lire sterline.
 
Dane Gillespie a încasat un cec de 8.900 de lire sterline de la bunica sa în contul său Nationwide. Dar tânărul de 18 ani a fost uimit să afle că cele aproape 9 milioane de lire sterline au intrat din greşeală.
 
Mama sa, Caroline, din Belfast, a povestit şocul pe care l-a avut după ce a văzut o captură de ecran cu soldul lui Dane.
 
"Nici nu ne-a venit să credem", a spus ea. "Fiul meu a crezut că este milionar pentru câteva ore. Miercuri dimineaţă avea 8,9 milioane de lire sterline în cont. E bine că ne-a spus şi nu s-a dus să-i cheltuie pe toţi. El are doar 18 ani. A primit un cec de la bunica sa de 8.900 de lire sterline şi a depus cecul joia trecută.”
 
„I-am spus în această dimineaţă: "Cecul acela ar trebui să fie compensat în economiile tale", iar el s-a conformat. În minutul următor, soţul meu mi-a trimis un mesaj cu fotografia cu detaliile contului său bancar. Mi-a luat un pic de timp să dau click. Mi-a spus: 'O să comand un Porsche', iar eu i-am zis: 'Nu fi prost, nu sunt banii noştri, trebuie să rezolvăm asta'”.
 
Statutul de milionar al studentului de la Belfast Met a durat doar câteva ore, căci banca şi-a realizat rapid greşeala şi a emis o corecţie a cecului, relatează Mirror.
 
„A fost aşa timp de câteva ore bune. Pentru un tânăr de 18 ani, fiind milionar pentru o zi, nu-i vine să creadă. A vrut doar să iasă şi să cheltuiască, dar dacă o faci, atunci trebuie să dai banii înapoi. A crezut că toate zilele de naştere au venit deodată în această dimineaţă. E o nebunie”, a adăugat mama sa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici