Un adolescent a supravieţuit după ce a fost înjunghiat în gât de un zărgan. Cinci medici au fost nevoiţi să îl opereze - FOTO

Un adolescent din Indonezia a fost la un pas de moarte, după ce un peşte zărgan a sărit din apă şi l-a „înjunghiat”, trecând cu fălcile sale lungi şi ascuţite chiar prin gâtul băiatului, scrie Daily Mail.

2530 afișări
Imaginea articolului Un adolescent a supravieţuit după ce a fost înjunghiat în gât de un zărgan. Cinci medici au fost nevoiţi să îl opereze - FOTO

Muhammad Idul, în vârstă de 16 ani, era la pescuit cu părinţii săi, în sudul Indoneziei, atunci când un zărgan a sărit din apă şi şi-a înfipt fălcile lungi şi ascuţite în gâtul adolescentului.

Presa locală a relatat că Idul a căzut din barcă şi a reuşit să înoate la suprafaţă, în tot acest timp având peştele înfipt în gâtul său. Adolescentul a fost apoi dus la spitalul din oraşul Baubau, dar personalul medical nu a dorit să scoată peştele din gâtul adolescentului, considerând că operaţia necesită echipament special. 

Studentul a fost transferat la alt spital, unde a fost supus unei intervenţii de urgenţă, două zile mai târziu.

Operaţia a durat două ore şi a necesitat intervenţia a trei chirurgi şi doi anestezişti, potrivit Daily Mail. 

Sursa FOTO: Facebook Savage Paramedics

„A trebuit să fim foarte precauţi, având în vedere faptul că peştele se afla în zona unor vase largi de sânge”, a declarat medicul Syafri K. Arif.

Cu toate acestea, operaţia a fost un succes, dar adolescentul a rămas, pentru moment, internat în spital din cauza riscului de infecţie. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici