Un adolescent rus a zburat 400 km ascuns în trenul de aterizare al unui avion

Un adolescent rus de 16 ani a fugit dintr-un orfelinat din regiunea Irkoutsk (Siberia), fiind găsit după un zbor de 400 de kilometri, ascuns în trenul de aterizare al unui avion, a precizat, marţi, poliţia regională.

52 afișări
Imaginea articolului Un adolescent rus a zburat 400 km ascuns în trenul de aterizare al unui avion

Un adolescent rus a zburat 400 km ascuns în trenul de aterizare al unui avion (Imagine: Mediafax Foto)

Adolescentul şi un alt băiat de 14 ani, au fugit din orfelinat, în 29 octombrie, din localitatea Erbogatchen. Ei au reuşit apoi să ajungă la aeroportul local, unde băiatul de 14 ani a fost prins, a precizat sursa citată.

Adolescentul de 16 ani a putut să alunece în trenul de aterizare al unui avion AN-24, a explicat complicele său forţelor de ordine. El a fost într-un final recuperat de către poliţie la sosirea aparatului de zbor, la 400 de kilometri distanţă, în oraşul Kirensk.

"În urma examenului medical detaliat, s-a stabilit că băiatul a suferit consecinţele lipsei de oxigen şi degerături", a mai spus poliţia, precizând că adolescentul a fost retrimis în orfelinatul de unde a fugit.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici