Un al şaselea tânăr, reţinut în cazul atacurilor din Belfast

Un tânăr de 19 ani a fost reţinut de poliţie în sudul Belfastului, pentru a fi interogat în legătură cu acţiuni de intimidare, care au obligat peste 100 de imigranţi români să-şi părăsească locuinţele şi să se refugieze într-o biserică, scrie The Independent, în ediţia online.

16 afișări
Imaginea articolului Un al şaselea tânăr, reţinut în cazul atacurilor din Belfast

Un al şaselea tânăr, reţinut în cazul atacurilor din Belfast (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Suspectul în vârstă de 19 ani a fost reţinut în noaptea de marţi spre miercuri, fiind cea de-a şasea persoană interogată în acest caz.

Aproape 100 din cei 114 est-europeni victime ale acestor atacuri au decis să părăsească Irlanda de Nord, iar 25 au plecat deja acasă, în timp ce alţi 75 intenţionează să facă acest lucru în următoarele zile. Numai 14 dintre ei au hotărât să rămână la Belfast.

Marţi, a compărut în faţa tribunalului din Belfast un tânăr de 21 de ani, acuzat, de asemenea, de acte de intimidare la adresa românilor. Luni, au compărut în faţa judecătorilor doi minori de 15 şi respectiv 16 ani, în legătură cu atacurile respective.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici