Un american a primit 9 milioane de dolari de la stat, în contextul pandemiei, bani pe care i-a jucat la cazinourile din Las Vegas. Ce pedeaspă riscă

  • Un american a fost arestat după ce a accesat fraudulos fonduri destinate ajutorării oamenilor, în contextul pandemiei de coronavirus
  • Bărbatul din California a obţinut 9 milioane de dolari de la stat
  • Acesta a folosit o parte din bani pentru a merge la cazinourile din Las Vegas şi pentru a investi la bursă
2747 afișări
Imaginea articolului Un american a primit 9 milioane de dolari de la stat, în contextul pandemiei, bani pe care i-a jucat la cazinourile din Las Vegas. Ce pedeaspă riscă

Foto: The Telegraph

Andrew Marnell, un californian în vârstă de 40 de ani, a fost arestat, după ce a obţinut fraudulos 9 milioane de dolari împrumut din fondurile destinate ajutorării oamenilor, în contextul pandemiei de coronavirus, informează The Telegraph.
 
Se pare că bărbatul a depus mai multe cereri frauduloase pentru a accesa împrumuturile, iar după ce a primit banii, acesta a plasat mai multe pariuri la bursă şi a jucat sute de mii de dolari la mai multe cazinouri din Las Vegas.
 
Anchetatorii spun că Andrew Marnell, care de multe ori folosea alte nume, a depus documente false, care includeau plata taxelor şi ordine de plată către angajaţi.
 
Un program dezvoltat de statul american asigură peste 2.2 miliarde de dolari pentru cetăţenii care sunt afectaţi economic de pandemia de coronavirus. Programul PPP alocă împrumuturi afacerilor mici, cu scadenţă la 2 ani şi cu o dobândă de 1%, iar banii trebuie folosiţi doar pentru salarii, chirii şi utilităţi.
 
Autorităţile au declarat că Marnell riscă 30 de ani în închisoare sub infracţiunea de fraudă bancară.
 
Autor: Mihai Iorga

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici