Un american s-a luptat cu un urs, cu mâinile goale, pentru a-şi apăra fiul

John Pala, de 43 de ani, s-a luptat singur cu un urs dintr-o rezervaţie americană unde se afla în vacanţă cu fiii lui, după ce animalul s-a năpustit asupra băiatului său de opt ani.

39 afișări
Imaginea articolului Un american s-a luptat cu un urs, cu mâinile goale, pentru a-şi apăra fiul

Un american s-a luptat cu un urs, cu mâinile goale, pentru a-şi apăra fiul (Imagine: www.timesonline.co.uk)

Ursul îl atacase pe fiul americanului, Evan, pentru că băiatul mirosea a pui fript, informează, joi, The Times.

John Pala, un agent de vânzări din Florida, l-a apucat pe urs de maxilar şi l-a împins de pe Evan. Bărbatul, care şi-a pierdut pantofii în timp ce se lupta cu ursul, a luat-o apoi la fugă, alături de fiii săi. Băiatul s-a împiedicat, însă, de o creangă şi a căzut, iar ursul a sărit, din nou, pe el. Pala s-a luptat şi de această dată cu animalul, el şi copiii reuşind să fugă.

Incidentul s-a petrecut în Parcul Naţional Great Smokey Mountain din Tennessee, unde americanul îşi dusese fiii în vacanţă, într-o excursie cu cortul.

Pădurarii au ajuns la faţa locului la câteva minute după atac şi, ulterior, l-au împuşcat pe urs, pentru că acesta era foarte agresiv cu ei. Animalul este al şaselea mascul care a murit în rezervaţie, în acest an.

Evan a fost tratat pentru o muşcătură la baza gâtului şi i s-au pus copci pentru rănile de la cap, de pe mâini şi din spate. El a petrecut o singură noapte în spital.

John Pala a avut doar zgârieturi pe o mână, de la ghearele ursului, şi vânătăi şi răni la picioare, pentru că a alergat prin pădure fără pantofi.

Familia şi-a anulat concediul, Evan spunând că nu mai vrea să se întoarcă în pădure.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici