Un angajat aeroportuar din SUA a adormit în cala unui avion de pasageri, trezindu-se după decolare

Un angajat al unei companii aeriene din Statele Unite a adormit în compartimentul de marfă al unui avion de pasageri, trezindu-se în momentul decolării, informează site-ul ziarului Los Angeles Times.

232 afișări
Imaginea articolului Un angajat aeroportuar din SUA a adormit în cala unui avion de pasageri, trezindu-se după decolare

Un angajat aeroportuar din SUA a adormit în cala unui avion de pasageri, trezindu-se după decolare (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Avionul companiei Alaska Airlines decolase din Los Angeles spre Seattle, dar, imediat după decolare, pilotul şi pasagerii au auzit zgomote din compartimentul de marfă al aeronavei.

"Dintr-o dată, după decolare, am auzit sub scaune bătăi şi ne-am gândit că era ceva în neregulă cu trenul de aterizare", a declarat un pasager, Robert Higgins.

Pilotul a luat legătura cu turnul de control şi a raportat incidentul, cerându-i-se să revină în Los Angeles.

Potrivit CNN, în compartimentul de marfă era un angajat al firmei Menzies Aviation, care gestionează bagajele pasagerilor companiei aeriene Alaska Airlines.

Imediat după aterizarea de urgenţă, angajatul le-a spus anchetatorilor că aţipise în compartimentul de marfă şi s-a trezit după decolare.

Angajatul nu a suferit răni, dar exista riscul de a-şi pierde viaţa prin asfixiere dacă avionul ar fi ajuns la altitudinea de croazieră, de circa 10.000 de metri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici