Un angajat al unui aeroport din Texas a murit după ce a fost „înghiţit" de motorul unui avion

Un angajat a fost ucis pe Aeroportul Internaţional San Antonio după ce a fost "înghiţit" de motorul unui avion vineri, au anunţat autorităţile.

1660 afișări
Imaginea articolului Un angajat al unui aeroport din Texas a murit după ce a fost „înghiţit" de motorul unui avion

Sursa foto: Twitter

Zborul 1111 al companiei Delta sosise la San Antonio din Los Angeles şi rula spre o poartă de îmbarcare folosind un motor "când un muncitor a fost înghiţit de acel motor în jurul orei 22:25", a precizat duminică seară Consiliul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor într-o declaraţie pentru CNN.
 
Consiliul de siguranţă continuă să adune informaţii despre ceea ce s-a întâmplat, a precizat acesta. San Antonio International colaborează cu autorităţile în cadrul anchetei, a precizat un purtător de cuvânt.
 
"Un accident a avut loc la sol pe Aeroportul Internaţional San Antonio (SAT) vineri seară şi s-a soldat cu decesul unui membru al echipajului de la sol al unei companii aeriene", a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului, Erin Rodriguez, într-un comunicat.
 
"Suntem profund întristaţi de acest incident şi colaborăm cu autorităţile, care îşi încep ancheta. Vom împărtăşi mai multe informaţii pe măsură ce detaliile vor fi disponibile".
 
Delta Air Lines a declarat că este "îndurerată" de această pierdere.
 
"Avem inima frântă şi plângem pierderea vieţii unui membru al familiei de aviaţie din San Antonio. Inimile noastre şi întregul nostru sprijin sunt alături de familia, prietenii şi apropiaţii lor în aceste momente dificile", a declarat un purtător de cuvânt al Delta.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici