Un astrolog prevedea un an genial pentru Dominique Strauss-Kahn în 2011

Astrologul francez Elizabeth Teissier anticipa, în decembrie 2010, că anul 2011 ar putea fi unul "genial" pentru Dominique Strauss-Kahn, căruia îi prevedea "un destin prezidenţial", informează ziarul elveţian Le Matin.

417 afișări
Imaginea articolului Un astrolog prevedea un an genial pentru Dominique Strauss-Kahn în 2011

Un astrolog prevedea un an genial pentru Dominique Strass-Kahn în 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un interviu acordat în decembrie 2010 publicaţiei Paris Match, astrologul Elizabeth Teissier prevedea un "posibil destin prezidenţial" pentru Dominique Strauss-Kahn în 2012.

"Din 2010, Pluto îi influenţează foarte mult destinul, prelungind influenţa până în 2012", afirma astrologul, precizând că "2011 va fi un an genial pentru el, la 62 de ani".

"Va fi anul vieţii sale dacă va lua o mare decizie între 10 şi 15 septembrie, va avea dubii şi semne de întrebare până în decembrie 2011", spune specialista în astrologie.

Fost director al FMI şi posibil candidat la preşedinţia Franţei, Strauss-Kahn a fost arestat săptămâna trecută şi este acuzat că ar fi agresat-o sexual pe o cameristă a Hotelului Sofitel din Manhattan. Membrii juriului care a decis punerea sub acuzare oficială a fostului director FMI Dominique Strauss-Kahn au reţinut împotriva acestuia şapte capete de acuzare care se referă la tentativă de viol, agresiune sexuală, sechestrare ilegală şi alte infracţiuni de natură sexuală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici