Un astronaut de la NASA povesteşte că a văzut un OZN

Astronautul NASA Scott Kelly, care a petrecut peste 8.100 de ore consecutive în spaţiu, a spus miercuri la o întâlnire NASA că a văzut multe fenomene ciudate în timp ce era acolo. Dar experienţa sa cu OZN-urile a avut loc de fapt pe Pământ, în timp ce zbura deasupra plajei Virginia.

4079 afișări
Imaginea articolului Un astronaut de la NASA povesteşte că a văzut un OZN

NASA

Kelly a povestit cum colegul său de zbor din avionul Tomcat era convins că a zburat pe lângă un OZN.

„Eu nu l-am văzut. Ne-am întors. Am mers să ne uităm la el. S-a dovedit că era Bart Simpson - un balon”, a spus Kelly.

Kelly a spus că în spaţiu a văzut adesea lucruri care nu se comportau cum ar trebui.

„Şi de fiecare dată când mă uitam suficient de mult, îmi dădeam seama că era lentila atmosferică”, a explicat el.

Lentila atmosferică sau aberaţia de sfericitate poate crea iluzii optice, cum ar fi să facă Soarele să apară mai sus pe cer decât este în realitate. Acest lucru poate prelungi ziua cu cinci minute la ecuator, potrivit NASA.

Kelly face parte dintr-un grup de 16 cercetători selectaţi de NASA pentru a studia fenomenele aeriene neidentificate (UAP), cunoscute şi sub numele de OZN-uri. Studiul va folosi date neclasificate şi va duce la un raport care va fi disponibil publicului anul viitor, potrivit Insider.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici