Un atacator s-a baricadat într-o casă după ce şi-a împuşcat sora, mama vitregă şi fosta parteneră

Un presupus atacator s-a baricadat într-o casă după ce ar fi împuşcat mortal trei persoane în suburbia oraşului Philadelphia, potrivit Sky News.

1369 afișări
Imaginea articolului Un atacator s-a baricadat într-o casă după ce şi-a împuşcat sora, mama vitregă şi fosta parteneră

Sursa foto: AP

Poliţia se afla într-un blocaj în faţa unei case din New Jersey, la câteva ore după împuşcăturile din orăşel. Anterior, poliţia a declarat că suspectul ţinea ostatici, dar ulterior a precizat că locuitorii casei au fost „evacuaţi cu succes, fără răniţi”.

Împuşcăturile au avut loc în Falls Township, Pennsylvania, la aproximativ 28 de mile de Philadelphia.

Localnicii au fost îndemnaţi să rămână în casă, iar o paradă de Ziua Sfântului Patrick a fost anulată în timp ce poliţia îl căuta pe suspect, identificat de poliţie ca fiind Andre Gordon, în vârstă de 26 de ani.

Acesta şi-a ucis mama vitregă, Karen Gordon, în vârstă de 52 de ani, şi sora de 13 ani, Kera Gordon, după ce a intrat prin efracţie în casa lor din Levittown, a declarat procurorul districtului Bucks County, Jennifer Schorn, într-o conferinţă de presă.

Alte trei persoane din casă „au reuşit să se ascundă şi să evite să fie împuşcate de Gordon în timp ce acesta a intrat în casă în căutarea lor”, a spus ea.

El a condus până la o altă casă din apropiere şi a împuşcat-o şi ucis-o pe Taylor Daniel, în vârstă de 25 de ani, mama celor doi copii ai săi.

Alte patru persoane, inclusiv cei doi copii ai lui Gordon, se aflau acolo, iar mama victimei a fost lovită cu o puşcă, a declarat Schorn.

Gordon furase o maşină înainte de împuşcături, iar ulterior furase un al doilea vehicul de la un bărbat de 44 de ani, care nu a fost rănit, a spus ea.

El a condus apoi până la locuinţa din Trenton, New Jersey, unde s-a baricadat.

La jumătatea după-amiezii, poliţia a înconjurat casa, strigându-l pe Gordon printr-un difuzor şi încercând să îl convingă să iasă afară.

O înregistrare video realizată de un elicopter a arătat mai multe maşini de poliţie în zona din jurul casei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici