Un avion Air France, nevoit să se întoarcă la Santo Domingo din cauza unei defecţiuni

Un avion al companiei Air France, care asigura legătura între Santo Domingo şi Paris în noaptea de joi spre vineri, a fost nevoit să se întoarcă în Republica Dominicană din cauza unei defecţiuni a sistemului de climatizare, a anunţat compania.

9 afișări
Imaginea articolului Un avion Air France, nevoit să se întoarcă la Santo Domingo din cauza unei defecţiuni

Avioane ale companiei Air France (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

"O problemă a fost detectată la sistemul de climatizare şi am preferat să revenim pentru a efectua o verificare", a declarat Maria de Velasquez, purtătoare de cuvânt a companiei franceze la Santo Domingo.

Avionul asigura cursa AF493 şi decolase joi la ora 21.20 (vineri, 03.20, ora României), de pe aeroportul internaţional din capitala dominicană, fiind nevoit să revină la 20 de minute după decolare.

"Nu a fost o pană de motor, departe de asta. Este vorba despre un avion nou", a subliniat de Velasquez, precizând că aparatul va putea pleca vineri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici