Un avion al Forţelor Aeriene canadiene, care zbura în cinstea personalului medical, s-a prăbuşit peste o casă | VIDEO

Un avion al forţelor aeriene canadiene care zbura în cinstea personalului medical aflat în prima linie în lupta cu noul coronavirus, s-a prăbuşit, duminică seara, peste o casă din British Columbia, au declarat autorităţile şi martorii, citaţi de NBC News.

2103 afișări
Imaginea articolului Un avion al Forţelor Aeriene canadiene, care zbura în cinstea personalului medical, s-a prăbuşit peste o casă | VIDEO

Un avion al Forţelor Aeriene canadiene care zbura în cinstea personalului medical care luptă cu noul coronavirus, s-a prăbuşit peste o casă

Forţele Aeriene Regale canadiene au transmis, într-un comunicat de presă, că incidentul a avut loc în Kamloops, situat la nord-est de Vancouver.

Deocamdată nu sunt informaţii privind persoane rănite sau ce anume a provocat incidentul.

Zborul a făcut parte din operaţiunea „Inspiration”, o misiune la nivel naţional care urmăreşte să-i omagieze pe cei care lucrează în prima linie în lupta cu Covid-19.

Avionul aparţinea Snowbirds, o escadrilă de acrobaţie militară cu sediul în Moose Jaw, Saskatchewan.

Un video postat online arată cum două avioane decolează şi zboară în sincron, iar câteva secunde mai târziu unul dintre ele este văzut cum cade în spirală spre pământ.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici