Un avion cargo s-a prăbuşit în nordul Greciei. Pilotul a cerut autorizaţie pentru aterizare în regim de urgenţă pe aeroportul Kavala

  • O aeronavă cargo s-a prăbuşit în apropiere de oraşul Kavala, în nordul Greciei
  • Pilotul avionului ar fi cerut autorizaţie pentru a ateriza de urgenţă pe aeroportul Kavala din apropiere, dar nu a reuşit să ajungă la el
  • Aeronava era deja în flăcări înainte de a se prăbuşi, susţin martorii
5487 afișări
Imaginea articolului Un avion cargo s-a prăbuşit în nordul Greciei. Pilotul a cerut autorizaţie pentru aterizare în regim de urgenţă pe aeroportul Kavala

Sursa foto: Profimedia

Un avion de marfă cu opt persoane la bord s-a prăbuşit în apropiere de oraşul Kavala, din nordul Greciei. Televiziunea de stat ERT a raportat că este vorba despre un avion Antonov deţinut de o companie ucraineană.

Potrivit autorităţilor elene din Aviaţia Civilă, aeronava de marfă călătorea din Serbia către Iordania. Pilotul ar fi cerut autorizaţie pentru a ateriza de urgenţă pe aeroportul Kavala din apropiere din cauza unei probleme cu motorul, dar nu a reuşit să ajungă la el.

Aeronava era deja în flăcări înainte de a se prăbuşi, au declarat martorii din apropierea locului accidentului pentru presa locală.

Poliţia le-a cerut oamenilor să părăsească zona, iar jurnaliştilor aflaţi la faţa locului să poarte măşti. Pompierii au izolat locul accidentului, dar le este greu să se apropie din cauza exploziilor în curs.

Unitatea specială de intervenţie în caz de urgenţă nu a putut raporta ce fel de încărcătură se afla la bordul aeronavei.

„Tratăm încărcătura ca un material periculos”, au declarat oficialii.

În zonă au fost dislocaţi 15 pompieri şi şapte autospeciale. Mai mulţi salvatori sunt pe drum, relatează Deutsche Welle.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici