Un avion de mici dimensiuni a lovit o clădire de birouri din Texas - VIDEO

Un avion de mici dimensiuni cu un singur motor a lovit, joi, o clădire de birouri cu şapte etaje din Austin, în statul american Texas, relatează Fox News.

18 afișări
Imaginea articolului Un avion de mici dimensiuni a lovit o clădire de birouri din Texas - VIDEO

Un avion de mici dimensiuni a lovit o clădire de birouri din Texas (Imagine: Captură video)

Potrivit site-ului ziarului local The Austin American-Statesman, cel puţin doi pacienţi au fost transportaţi la spital, iar alte persoane rănite se află la locul incidentului. Paramedicii au stabilit un centru de triere la faţa locului.

Dawn Clopton, un reprezentant al pompierilor, a declarat că două persoane din clădirea lovită de avion nu pot fi găsite.

Un fum gros putea fi observat, provenind de la clădirea respectivă, situată pe bulevardul Research, la numărul 9420. Mai mulţi martori din localitate au relatat pe Twitter că văd flăcări ieşind din clădire şi numeroase geamuri sparte.

Postul de televiziune KTBC a anunţat că la faţa locului se aflau zeci de maşini de pompieri şi că imobilul era evacuat, în condiţiile în care câteva persoane se aflau blocate la etajul al doilea al clădirii.

Potrivit unor informaţii anterioare, în clădire s-ar fi aflat biroul FBI din Austin, informaţie care s-a dovedit a fi falsă. Un purtător de cuvânt al FBI a declarat pentru Fox News că biroul FBI în oraş se află în apropiere de locul unde s-a prăbuşit avionul, dar nu în aceeaşi clădire.

Purtătorul de cuvânt a mai spus că de la ora locală 10.30 (18.30, ora României) şi până în prezent nu există niciun indiciu potrivit căruia ar fi fost vizat FBI sau că prăbuşirea ar avea vreo legătură cu un act terorist.

"Clădirea se află pe o linie aeriană", a precizat acesta, adăugând că până în prezent pare să fie vorba despre un simplu "accident".

Postul de televiziune KXAN a anunţat că la faţa locului se află echipaje de urgenţă, iar două persoane nu puteau fi, în continuare, găsite, citând oficiali din rândul pompierilor. Postul a anunţat, de asemenea, că impactul cu avionul a fost atât de puternic, încât întreaga faţadă s-a prăbuşit.

Pilotul avionului a acţionat intenţionat, iar înainte de a fura aparatul îşi incendiase casa, a declarat un oficial federal, citat de CNN.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici