Un avion s-a prăbuşit în Brazilia

14 persoane au murit în urma unui accident de avion în statul Amazonas din Brazilia, potrivit Reuters

1083 afișări
Imaginea articolului Un avion s-a prăbuşit în Brazilia

Un avion s-a prăbuşit în Brazilia

14 persoane aflate într-un avion de mici dimensiuni au murit sâmbătă după ce aparatul de zbor s-a prăbuşit în statul Amazonas din nordul Braziliei, a declarat guvernatorul statului.

Accidentul a avut loc în provincia Barcelos, la aproximativ 400 de kilometri de capitala de stat, Manaus.

„Regret profund moartea celor 12 pasageri şi a doi membri ai echipajului care au fost victime ale accidentului de avion din Barcelos", a transmis Wilson Lima, guvernatorul statului Amazonas pe platforma X.

Se pare că victimele erau turişti. În momentul accidentului, regiunea se confruntă cu precipitaţii abundente, iar cea mai probabilă cauză este o eroare de pilotaj.

Compania aeriană Manaus Aerotaxi a emis un anunţ care confirmă faptul că a avut loc un accident, dar nu oferă detalii despre numărul victimelor.

„Contăm pe respectarea confidenţialităţii celor implicaţi în acest moment dificil şi vom fi disponibili pentru a furniza toate informaţiile şi actualizările necesare pe măsură ce investigaţia progresează", se arată în declaraţia citată de Reuters.

Forţa aeriană braziliană a anunţat că anchetatorii de la Centrul de Investigare şi Prevenire ale Accidentelor vor începe o anchetă cu privire la motivele prăbuşirii aeronavei, un Embraer Bandeirante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici