Un avion ucrainean de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Rusia / Pilotul a fost capturat

Un avion ultrauşor ucrainean s-a prăbuşit, miercuri, pe teritoriul Rusiei, în apropierea frontierei cu Ucraina, iar pilotul a fost capturat de autorităţile ruse, anunţă Serviciul Federal de Securitate (FSB).

40665 afișări
Imaginea articolului Un avion ucrainean de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Rusia / Pilotul a fost capturat

Sursa foto: Twitter/NEXTA

Avionul civil ucrainean s-a prăbuşit în apropierea localităţii Butovsk, situată în regiunea rusă Breansk, la circa 25 de kilometri nord de frontiera Rusiei cu Ucraina.

"Pilotul, cetăţean ucrainean, a încercat să fugă spre teritoriul Ucrainei, dar a fost arestat de echipaje ale Poliţiei de frontieră", a comunicat Serviciul Federal rus de Securitate (FSB), potrivit agenţiei RIA Novosti, citată de cotidianul Le Monde.

Incidentul este investigat de Secţia pentru protecţia frontierelor din cadrul Serviciului Federal rus de Securitate, informează agenţia Interfax.

În regiunea rusă Breansk au avut loc în ultimele luni mai multe incidente armate, pe care Rusia le-a atribuit serviciilor secrete ucrainene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici