Un bărbat a fost strivit mortal de o maşină fără şofer, care a pornit brusc. Cum a fost posibil

Un bărbat a fost strivit în plină stradă de o maşină fără şofer, care a fost activată de la distanţă de către proprietar, relatează BBC.

3536 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost strivit mortal de o maşină fără şofer, care a pornit brusc. Cum a fost posibil

Un bărbat a fost strivit mortal de o maşină fără şofer, care a pornit brusc. Cum a fost posibil

Cumplitul accident s-a petrecut pe o stradă din New York, în timp ce Michael Kosanovic, în vârstă de 21 de ani, stătea între două maşini Lexus IS300s.

Una dintre maşini a fost activată de la distanţă de către proprietar, iar tânărul a fost strivit între cele două autoturisme.

Martorii îngroziţii au încercat să separe cele două maşini, moment în care bolidul activat de la distanţă l-a strivit a doua oară pe tânărul deja grav accidentat. 

Victima a fost dusă la spital unde a murit în ziua următoare din cauza leziunilor suferite.

Compania Toyota North America a apelat la autorităţi pentru demararea unei investigaţii. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici