Un bărbat a luat coronavirus după ce s-a întâlnit în secret cu amanta în Italia. Ce i-a spus soţiei

Coronavirus scoate la iveală secretele oamenilor. Un bărbat din Marea Britanie se află în carantină după ce s-a infectat cu Covid-19, în timpul unei excursii, alături de amantă, în Italia.

13243 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a luat coronavirus după ce s-a întâlnit în secret cu amanta în Italia. Ce i-a spus soţiei

Un bărbat a luat coronavirus după ce s-a întâlnit în secret cu amanta în Italia. Ce i-a spus soţiei

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită public, le-a mărturisit autorităţilor din nordul Angliei cum s-a infectat cu coronavirus.
 
Britanicul, în vârstă de 30 de ani, i-a spus soţiei că a plecat într-o călătorie de afaceri, în Marea Britanie, însă el a mers, de fapt, în Italia, într-o excursie romantică cu amanta.
 
La întoarcerea din peninsulă, acesta s-a prezentat la spital cu simptomele de Covid-19, iar teste au confirmat infecţia cu coronavirus. Bărbatul a rămas astfel la spital, în carantină, în timp ce soţia crede că acesta s-a infectat cu Covid-19 în călătoria sa în Marea Britanie.
 
„A crezut că are alibiul perfect pentru adulter, dar nu a prevăzut amploarea epidemiei de coronavirus. Pacientul este uşurat că a reuşit să ajungă în ţară înainte ca zborurile să fie anulate – ceea ce ar fi însemnat că ar fi avut nişte explicaţii de dat”, a scris presa internaţională, care nu a precizat dacă şi femeia care l-a însoţit în Italia are Covid-19.
 
Italia este ţara cel mai puternic lovită de epidemia de coronavirus, în Europa. Peste 30.000 de persoane sunt infectate şi mai mult de 2.500 de oameni au murit.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici