Un bărbat de origine română s-a sinucis în Marele Canion din Arizona

Un bărbat de origine română, care a emigrat cu 30 de ani în urmă în Statele Unite, s-a sinucis luni în Parcul Naţional Grand Canyon, aruncându-se cu maşina de pe creasta canionului, au anunţat sâmbătă autorităţile locale americane, citate de Arizona Republic.

197 afișări
Imaginea articolului Un bărbat de origine română s-a sinucis în Marele Canion din Arizona

Un bărbat de origine română s-a sinucis în Marele Canion din Arizona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serviciul naţional al parcurilor l-a identificat abia vineri pe bărbat, Gheorghe C. din Apple Valley, California, în vârstă de 57 de ani, care a emigrat din România cu 30 de ani în urmă.

Luni dimineaţă, în jurul orei 6.00, serviciile de securitate din zona Marelui Canion au fost alertate de turişti, care au anunţat că o maşină s-a prăbuşit de pe creastă, în zona hotelulului El Tovar, în Parcul Naţional Grand Canyon.

Echipele de salvare au găsit vehiculul la circa 180 de metri de creastă şi au localizat în apropiere şi trupul neînsufleţit al bărbatului. În urma anchetei realizate de serviciile Parcului Naţional, autorităţile au stabilit că bărbatul s-a sinucis.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici