Un bărbat şi-a aruncat copilul de pe un turn de 52 de etaje, după care s-a sinucis, la New York

Un imigrant ucrainean şi-a aruncat copilul în vârstă de trei ani de pe terasa unui bloc cu 52 de etaje, în cartierul new-yorkez Manhattan, după care s-a sinucis, anunţă autorităţile americane, citate de Fox News.

216 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi-a aruncat copilul de pe un turn de 52 de etaje, după care s-a sinucis, la New York

Un bărbat şi-a aruncat copilul de pe un turn de 52 de etaje, după care s-a sinucis, la New York (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit ziarului The New York Post, imigrantul ucrainean Dmitri Kanarikov, în vârstă de 35 de ani, din Brooklyn, era obligat de justiţie să îi predea fostei soţii copilul în vârstă de trei ani, Kirill.

Însă, cu câteva ore înainte de predarea băiatului, Kanarikov a urcat pe terasa Turnului South Park din Manhattan, care are 52 de etaje. Bărbatul a aruncat copilul de pe terasă, după care a sărit şi el.

Corpul neînsufleţit al copilului a fost găsit pe acoperişul unei clădiri de şase etaje alăturată turnului de 52 de etaje. Cadavrul bărbatului a fost găsit pe o acoperişul unei alte clădiri din apropiere. Anchetatorii cred că bărbatul a aruncat copilul, după care a sărit pe o altă parte a clădirii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici