Un câine a dat foc la casă în seara de Ajun. Incendiul s-a declanşat de la un uscător de păr pornit accidental de patruped

  • Accident bizar petrecut în Ajunul Crăciunului în Marea Britanie
  • Un câine lăsat singur acasă a declanşat un incendiu după ce a pornit accidental un uscător de păr
  • Proprietarul l-a găsit în faţa casei când s-a întors şi ambii sunt în afara oricărui pericol, fiind trataţi pentru inhalare de fum
1735 afișări
Imaginea articolului Un câine a dat foc la casă în seara de Ajun. Incendiul s-a declanşat de la un uscător de păr pornit accidental de patruped

Sursa foto: Profimedia

Un câine lăsat singur acasă a provocat un incendiu în Ajunul Crăciunului, după ce a pornit accidental un uscător de păr.

Serviciul de pompieri din Essex a fost solicitat să intervină sâmbătă seara, după ce vecinii au sesizat fum ieşind din locuinţă. Pompierii au raportat un incendiu mocnit într-un dormitor şi au lucrat rapid să-l stingă.

„Incendiul s-a produs din cauza unui uscător de păr conectat la priză şi uitat pe pat. Câinele a sărit pe pat, a pornit din greşeală aparatul şi de la căldura emanată, aşternuturile au luat foc”, a declarat pompierul-şef Gary Shinn.

Câinele aştepta lângă uşa din faţa casei când proprietarul s-a întors. Ambii au fost trataţi pentru inhalare de fum, relatează Irish Examiner.

Pompierii îi îndeamnă pe oameni să deconecteze aparatele electrice atunci când acestea nu sunt folosite pentru a evita astfel de accidente neplăcute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici